La Llibertària

Cervesería total

   LA LLIBERTÀRIA

by Sergio Gil

    En mig  del transitat carrer dels Tallers, en l’històric barri del Raval, trobaràs La Llibertària. Una finestra oberta, un passadís o un viatje en el temps. Homenatje a la Barcelona de sempre, la que va acollir amb orgull la lluïta obrera, que des de la seva perspectiva àcrata va viure un moment intens y on, particularment les dones, reben un sentit reconeixement.

     Cafès i esmorzars als matins, vermut i birra al migdia, vins, cerveses i tapes a les tardes i coctelería entrada la matinada, La Llibertària es transforma durant tot el día, oferint als seus clients un servei de bar complet en una atmosfèra cuidada. Som una alternativa ja clàssica al cor de Ciutat Vella.

    En resum, La LLibertària és una cerveseria dinàmica, autèntica, patrimonial. Un cuadre viscut al que podràs compartir un trosset del passat barceloní. El nostre equip està compromès per fer que el teu pas per La Llibertària sigui una gran experiència.

El museu de la revolució

A La Llibertària trobaràs quadres, fotos, cartells reivindicatius, retalls de diaris, una gramola de principis de segle, el 1r piano de l’emblemàtic Molí i no ens oblidem del Pepito, un repartidor de diaris fet de cartró pedra per un mestres faller. Entre tots et donem la benvinguda a aquest racó que també us pertany.

la llibertaria [Converted]_1

Nom i cognom*

Data

Comensals

Telèfon

Correu electrònic

Comentaris

*La reserva no queda confirmada fins que no respongui el restaurant a aquesta petició

La Llibertària |Carrer Tallers, 48 08001 – Barcelona | 93 304 06 41 | 633 50 54 36

La Llibertària 

Carrer Tallers, 48 – 08001 Barcelona

93 304 06 41

Horaris

De 08:00 a 03:00