Sergio Gil 

     Sergio Gil, Cornellà 1976. Li agrada presentar-se com a taverner del social. Antropòleg urbà i Historiador especial.litzat en Contemporània .  Enginyer  de GASTROPOLOGIA, disciplina inspirada  en la metodología de la Antropología social i cultural. Va completar els seus estudis amb diversos postgraus  i un màster oficial en Etnografia Cultural. Fundador  de Barcelona Restaurants Sostenibles. Cursos pioners en sostenibilitat integral amb el recolçament de l’Ajuntament de Barcelona i Mercats Municipals.

     Empresari gastronòmic, professor universitari i  cap de cuina i director del Grup Taberna i Cafetín Barcelona, són d’especial interès els seus treballs sobre l’ESPAI-BAR com a element estructurant. Conceptes com la funció de la barra, el paper de l’Amfitrió Flotant, la petjada o la marca, formen part de la seva aportació a la disciplina.

     Col·labora com a professor, tècnic assessor i conferenciant en diferents escoles d’hostaleria com el Basque Culinarly Center (Universitat de Mondragón), el CETT (Universitat de Barcelona), E.S.H.O.B. (Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona),  Gremi de Restauració de Barcelona, Mercabarna, Alimenaria / Hostelco, HIP Madrid …

     Actualment presideix R.S. ( Restaurantes Sostenibles). Associació sense ànim de lucre, que tè com a objectiu principal desenvolupar la sostenibilitat en el sector Horeca.

Antropologia de bar

Sergio Gil, el seus pensaments, treballs i investigacions en un sol blog.