COLIBRÍ

ESTEM DE VACANCES.

               Tornem a l’Octubre!!!Vodka & Gin

COLIBRÍ by Sergio Gil

Colibrí Vodka & Gin és un restaurant de platets originals i un excel•lent bar de copes. Va ser refundat l’any 2012 amb una intenció ben clara:  rescatar de la història de la ciutat  aquella cantonada del carrer Riera Alta.

El Colibrí descansa en un vèrtex on conflueixen les línies tel•lúriques més ancestrals del barri. Des d’ aquest angle abocat a dos carrers llegendaris (Riera Alta i Erasme Janer), ofereix al visitants un espai interior de lleugera influència canalla, un lloc  on conviuen detalls de disseny-tamborets penjats al sostre amb altres elements que ens transporten als 80 com una Juke Box, música de Los  Chichos o llums que pengen  plenes de vidres brillants. La barra de marbre blanc abraçada pel tirador de cervesa d’acer inoxidable i una petita col•lecció de motos Monteses i Bultacos originals.

Pel que fa a l’exterior, la seva envidiable ubicació ens permet dotar al Colibrí d’una acollidora i cuidada terrassa, complementada per els finestrals oberts al carrer des d’ on, asseguts, podem  participar de la quotidianitat del barri.

COLIBRÍ GASTROBAR, 2017

ginebra, voDka i molt més

Per què Vodka & Gin? ,  per la nostra especialitat en aquest sector;  comptem amb una completíssima referència de Ginebres i Vodkes Premium, a més a més la nostra carta de còctels fets amb els millors productes i tècniques.  Ara només queda gaudir…

PLATETS

El Colibrí aposta per una cuina senzilla però de qualitat, recuperant els plats tradicionals, tapes, tapes marineres, amanides i sugerències com els tequeños amb formatge o els llagostins i la yuca amb guacamole. Tot això marinat amb una cerveseta ben tirada, vi o un dels nostres variats vermuts.

El passat de Colibrí

Des de 1940 fins avui

El Colibrí obre per primer cop en els anys 40. Taverna de barri concorreguda per músics, emigrants, bohemis i anarquistes. L’eufòria econòmica del segle XXI va arrancar el nom de la Ciutat Vella, deixant de funcionar com punt de trobada i fracassant en tots els projectes que allà succeïen.

Més de 70 anys després, rescatem el nom, recuperem la seva atmosfera i actualitzem la seva oferta, convertint Colibrí en un acuari en que s’estableixen les mes apassionades llegendes urbanes.

Vine cap aquí

Nombre y Apellidos*

Fecha

Hora

Comensales

Teléfono

Correo electrónico (requerido)

Comentarios

*La reserva del local no queda realizada hasta que sea confirmada por el mismo. Las reservas deberán realizarse almenos con un día de antelación.

Colibrí Vodka & Gin | Carrer de la Riera Alta, 33-35 08001 – Barcelona | 93 442 96 14 | 633 50 54 36

Colibrí Vodka & Gin

Carrer de la Riera Alta, 33-35 08001 – Barcelona

93 442 96 14

Horarios

Laborables: 11:00- 00:30h

Vísperas de festius i festius: 11:00h- 03:00h.